IMG_1160a

Αγιασμός της νέας έκτασης της κατασκήνωσης

Εντυπώσεις από την ολοκλήρωση της εκστρατείας επέκτασης της κατασκήνωσης της Καλάνδρας

Την Κυριακή 21 Αυγούστου, πριν από τη Θεία Λειτουργία, τελέστηκε στην παιδική κατασκήνωση του Συλλόγου μας στην Καλάνδρα Χαλκιδικής ευχαριστήρια αρτοκλασία για την απόκτηση της νέας έκτασης της κατασκήνωσης. Στην πρόθεση και στην αρτοκλασία μνημονεύτηκαν τα ονόματα των 153 δωρητών, φυσικών και νομικών προσώπων, που συνεισέφεραν για να γίνει πραγματικότητα ο διακαής πόθος έξι γενεών κατασκηνωτών.

Μετά την έπαρση της σημαίας, τελέστηκε στον χώρο του παλαιού προσευχητηρίου της κατασκήνωσης η ακολουθία του αγιασμού, Στην ακολουθία συμμετείχαν με συγκίνηση οι τρεις πρώτες ομάδες και η διεύθυνση της περιόδου Λυκείου, τα μέλη των τοπικών διοικήσεων των Συλλόγων “Ο Μέγας Βασίλειος” και “ΓΕΧΑ”, καθώς και πλήθος παλαιών κατασκηνωτών, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Στο τέλος, κόπηκε η κορδέλα που είχε τοποθετηθεί στα όρια του νέου αγροτεμαχίου και αγιάστηκε η πλήρης έκταση.

Δοξάζουμε τον Θεό που δύο χρόνια μετά την απόφαση για την έναρξη της εκστρατείας επέκτασης της κατασκήνωσης ευλόγησε πλούσια την ιερή αυτή προσπάθεια και την έφερε σε ολοκλήρωση.

Μοιραστείτε το!