luann-hunt-X20g2GQsVdA-unsplash-1

Συμμετέχουμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία

Προσφέρουμε αίμα σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας για την τράπεζα αίματος της Χ.Φ.Δ. Θεσσαλονίκης (κωδικός 10691)

Εν μέσω πανδημίας και απαγορεύσεων κυκλοφορίας, τα αποθέματα αίματος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας δύσκολα αναπληρώνονται. Για τον λόγο αυτό, ο Σύλλογός μας μας προσκαλεί όλους στο κτήριο “Κύτταρο” της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (είσοδος από Πύλη Εγνατίας) για να προσφέρουμε αίμα για τους αδελφούς μας που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Όσοι είμαστε υγιείς, παρακαλούμαστε να τηλεφωνήσουμε στα τηλέφωνα 2313303390 και 2313303308 και να κλείσουμε ραντεβού, ώστε να προσέλθουμε την ημέρα και ώρα που μας βολεύει περισσότερο και να προσφέρουμε λίγο από το αίμα μας για τους ασθενείς που το χρειάζονται, στην Τράπεζα Αίματος “της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης” (κωδικός 10691).

Για τη μετακίνησή μας, απαιτείται η σύνταξη βεβαίωσης κατ’ εξαίρεση μετακίνησης (τύπου Β) με αιτιολογία “4. Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη”, ενώ στους αιμοδοτήσαντες χορηγείται βεβαίωση αιμοδοσίας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας και να προσφέρετε αίμα για την τράπεζα αίματος με κωδικό 10691.

Τώρα είναι η στιγμή που το αίμα μας χρειάζεται περισσότερο και από περισσότερους. Ας το προσφέρουμε με όλη μας την αγάπη.

Μοιραστείτε το!