Πολυχώρος Εκδηλώσεων

Έκτακτη ανακοίνωση για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού

Ανακοινώνεται ότι μέχρι τις 29 Μαρτίου 2020 αναστέλλονται όλες οι ομαδικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας με φυσική παρουσία, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της επιδημίας του COVID-19...

Ανακοινώνεται ότι μέχρι τις 11 Απριλίου 2020 αναστέλλονται όλες οι ομαδικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας (διαλέξεις, εορτές, κατηχητικές ομάδες, κύκλοι μελέτης της Αγίας Γραφής) με φυσική παρουσία, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της επιδημίας του COVID-19.

Θα καταβληθεί προσπάθεια, όπου αυτό είναι δυνατόν, οι πνευματικές δραστηριότητες να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και τα μέλη να μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτές μέσω διαδικτύου. Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής, παρακαλούμε τα μέλη μας την ώρα των συνήθων δραστηριοτήτων να διαβάζουν τον Μικρό Παρακλητικό Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο για την αντιμετώπιση του λοιμού και των εθνικών προβλημάτων που πλήττουν την πατρίδα μας.

Καλούμαστε όλοι να τηρούμε τα ατομικά μέτρα προστασίας για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας. Οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ας παραμείνουν στο σπίτι.

Κάθε βράδυ από τις 10:00 μέχρι τις 10:15 ας προσευχόμαστε όλοι μαζί στα σπίτια μας υπέρ καταπαύσεως του πειρασμού και της νόσου και υπέρ ενισχύσεως του θυσιαστικού έργου των ιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και των επιστημόνων–ερευνητών.

Η Ιερά Εξομολόγηση θα συνεχίσει κανονικά.

Μοιραστείτε το!